-->
-Mak Mok Tomey-

Friday, 20 July 2012

LaUK2 MuDAh



ayam masak lada hitam.


masukkan sayur lobak merah dengan salery, tak yah goreng sayur dhh..


sedap cube laa..



nampak buah tu?? Buah ape kah itu
tu buah BINJAI


dh selamat dijadikan sambal


buah binjai beli kat pasar masjid tanah sekilo Rm10


buah yang lebih buat jerukk..tambah garam jer..tahan bertahun kalau simpan dalam peti ais..kena hiris dulu buang biji nye simpan dalam bekas bertutup

Posted by Mak Mok Tomey at 05:15
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Subscribe to: Post Comments (Atom)
Pink Transparent Star), url(Pink Transparent Star), auto;}

Pukul Berapa Datuk Harimau..??

About Me

My photo
Mak Mok Tomey
Kluang, Johor, Malaysia
Surirumah sepenuh masa yang simple dan happy. Memasak, Menjahit, Menyulam dan kerja tangan merupaka minat utama saya
View my complete profile

Tentang Saya

Nama:Azlina Bt Hashim T.Lahir:18 July 1971 Umur:41 Tahun (2012) Suami:Zulkurnain Abd Majid Hobi:Memasak,Menjahit n Kraftangan

Sila Kunjungi Blog Ini ^_^


Shout Hear

My Facebook

Azlina Hashim

Reka Lencana Anda

Followers

Blog Archive

  • ►  2014 (2)
    • ►  September (1)
    • ►  May (1)
  • ►  2013 (3)
    • ►  November (1)
    • ►  May (1)
    • ►  February (1)
  • ▼  2012 (50)
    • ►  August (2)
    • ▼  July (7)
      • LaUK2 MuDAh
      • ARnaB BUBU..
      • SambAL meNGidaM..
      • crEaMy AnD YUMMY..
      • lauk-lauk biasa
      • bakar-bakar jagung
      • Vadeii Yang Tak Pernah Menjemukan..
    • ►  June (11)
    • ►  May (9)
    • ►  April (8)
    • ►  March (2)
    • ►  February (11)
Picture Window theme. Powered by Blogger.